arma-5-1

Răfuială între vecini la Botanica, de Crăciun! Un tânăr, împușcat mortal, iar altul a fost grav rănit după ce au scuipat din neatenție doi bărbați

Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul în vârstă de 27 a fost rănit, în urma unui conflict iscat cu vecinii lor. Ultimii au tras în victime cu o armă de foc. Cazul s-a produs noaptea trecută într-un bloc din sectorul Botanica al capitalei. 

Tragedia a început de la un incident minor. Victimele s-au adunat aseară cu familiile lor la un prieten pentru a sărbători Crăciunul, dar și ziua de naștere a acestuia. Cei trei bărbaţi au ieșit la balcon să fumeze. La un moment dat, unul dintre ei a scuipat și a nimerit peste un bărbat, care fuma și el, împreună cu un amic, la un alt balcon, aflat cu cinci etaje mai jos. Înfuriați, aceștia au urcat la cei trei bărbați pentru a le cere socoteală. Cearta lor s-a potolit la scurt timp, scrie Publika.md.

Într-un comunicat al Poliției semenționează că făptașii au fost reținuți la scurt timp după comiterea crimei.

„Într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei a fost depistat cadavrul unei persoane și o altă persoană rănită prin plagă cu armă de foc. La fața locului s-a deplasat echipajul Biroului de Reacționări Operative, Grupul Operativ al IP Botanica și grupele specializate pe crime grave. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, conform semnelor componenței de infracțiune, în baza articolului 145 aliniat 2 Cod Penal. Persoanele au fost reținute în interpretarea articolului 166 Cod Procedură Penală”.

Imagine simbol: tion.ro

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green