drugu

Reacția colegului de facultate a lui Dodon care ar fi publicat pozele din vacanța de lux

Șeful statului îl acuză pe fostul său coleg de facultate, Igor Grigoriev, că ar fi pus la dispoziția jurnaliștilor poze pe care președintele le-a făcut în vacanțale sale de lux. Într-o postare pe facebook Igor Grigoriev a declarat, că nu are nicio legătura cu asta și că este plecat din țară.

„Cât ține de declarațiile domnului Dodon, că eu mă simt frustrat și supărat…, pot să spun cu certitudine, că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el și anturajul său, arată cât de tare sunt supărați și indignați cetățenii Republicii Moldova pentru toate acțiunile politice ce la face el, Igor Dodon, ca persoană publică, politician și cetățean. Este necesar domnule Dodon să trageți concluzii, poate să vă cereți scuze de la cetățenii acestei țări, cred că este pentru ce!!!”

Acesta a mai declarat că nu are nimic cu politica și viața publică din Republica Moldova și așteaptă să-și redobândească cetățenia română, ca să simtă el și împreună cu familia sa cetățeni liberi ai României și a Uniunii Europene.

„Și dacă va fi domnul Dodon la moment încă Președinte al Republicii Moldova, atunci o să depun cerere de refuz la cetățenia Republicii Moldova. Sincer, scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, dar aceasta este realitatea și aceasta cu părere de rău este TRAGEDIA REPUBLICII MOLDOVA.
Sunt mândru că m-am născut, crescut și valorificat pe aceste meleaguri și vreau să cred că voi reveni cândva cu mândrie, dor și iubire la mine ACASĂ, în Moldova, în Basarabia, la mormântul părinților și buneilor mei!!!” a declarat el în postarea sa pe facebook.

El apare în mai multe poze publicate ieri de către presă, din călătorii ale lui Dodon în mai multe destinații de lux. Șeful statului l-a acuzat pe Grigoriev că le-a pus la dispoziția jurnaliștilor.

foto: zdg.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green