fff

Recidivist, cercetat penal pentru furturi din automobile

Un individ în vârstă de 34 ani, domiciliat în capitală, a fost reținut de către ofițerii de investigație a sectorului Ciocana, fiind bănuit de comiterea unui furt din automobil.

Polițiștii au fost alertați la data de 1 martie, de către proprietar care a comunicat că din automobilul de model „Ford Tranzit”, parcat pe str. M. Manole, i-au dispărut bunurile materiale. În urma cercetărilor la fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber de unde a sustras o geantă în care se aflau mijloace bănești și alte bunuri materiale, astfel cauzând proprietarului în vârstă de 30 ani, un prejudiciu în sumă de 8.185 lei.

Totodată, polițiștii au stabilit că suspectul prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil „VAZ”, parcat pe str. Uzinilor, de unde a încercat să sustragă bunuri materiale, însă din motive independente de voința lui, nu și-a dus intenția până la capăt.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, fiind reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens privind stabilirea complicitate lui și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green