jck

Reclama unui magazin de covoare din Moldova care a revoltat internauții – (FOTO)

Un magazin online specilizat în vânzarea covoarelor a publicat o reclamă a produselor sale care a stârnit reacții controversate pe Internet. Utilizatorii rețelei de socializare Facebook au fost, în mare măsură, revoltați de abordarea echipei de creație și felul îndrăzneț în care compania a decis să-și promoveze marfa. 

25353644_1691569030905400_5407593792163841309_n

Vedeți mai jos mai multe reacții din comentariile lăsate de internauți:

„E un fel de provocare ingenioasă și originală? Văd deja cum cumpărătorii încântați au făcut coadă după covoare. Iar jumătate din ei stau în genunchi. Dragi designeri, vă ofer un mic secret: nu bărbații aleg covoarele, așa că merita să încercați o situație opusă)))))”

„…Eu sunt sigură că toți cei care au văzut poza, indiferent de vârstă, și-au imaginat anume un moment mai necenzurat”

„În zadar designerul a încercat un asemenea moment de „creație”. Nu bărbații aleg covoare… Designerul, la sigur, e un bărbat, care nu dă dovadă de prea multă inteligență, deoarece o femeie nu ar fi făcut uz de elemente perverse. Nu e deloc amuzant, iar pe alocuri e chiar regretabil faptul că nu s-a reușit să se conceapă o publicitate originală fără umor „sub centură”. Le recomand administratorilor paginii să șteargă această imagine, întrucât e un mesaj clar sexist. Nu veți vine așa covoarele. Mă dezabonez…”

„Dar așa gen de publicitate descriminatorie nu este interzisă in RM? Markeding ieftin! Schimbați echipa și găsiți ceva mai original!”

„Înțeleg că PR-ul negru e tot PR, dar asta e un coșmar. Chiar e totul într-atât de rău că ați fost nevoiți să recurgeți la asemenea măsuri?”

„Să vă fie rușine!!! Numai din cauza aceasta ați pierdut un client. Sunt sigură că nu doar unul”

„Publicitate sexista! Nu e permisa în RM”

„Ieftin și vulgar!”

Foto: covor.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Da, nu mai știu ce să facă numai ca să cistige… Nebuni!!!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green