11

Record de alcoolemie. Un șofer din Căușeni reținut de oamenii legii cu 2, 19 mg/l în aerul expirat

Un tânăr de 29 de ani, locuitor al satului Zaim din raionul Căușeni a rămas fără permis de conducere, după ce a urcat în stare de ebrietate avansată la volanul mașinii, chiar în ajunul Sfintei Sărbători Pascale.

Acesta se deplasa prin localitate, iar din cauza stării în care se afla a accidentat gardurile a două gospodării. Oamenii din localitate au solicitat intervenția poliției.

Imediat, ofițerii de patrulare care se aflau la menținerea ordinii publice în seara de Paști, dar și polițiștii de la documentarea accidentelor rutiere din cadrul IP Căușeni au intervenit și au oprit șoferul, reușind să prevină producerea unei tragedii.

Acesta se afla în incapacitate de a purta o discuție cu polițiștii. Cu toate acestea a fost testat alcoolscopic la fața locului cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat 2.19 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

Mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială, iar șoferul urmează să fie documentat pentru șofatul în stare de ebrietate avansată, dar și pentru producerea pagubelor materiale aduse în urma accidentelor rutiere.

Individul și-a procurat recent mașina, după ce s-a întors de peste hotare.

foto: captură video politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green