1524041458_prostitutie-proxenetism

Recrutau tinere și le convingeau să presteze servicii sexuale contra plată în apartamente din Chișinău! Poliția a încătușat două persoane

Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani, domiciliați în Nisporeni și Bălți, sunt cercetați penal pentru trafic de ființe umane și trafic de copii. 

Oamenii legii au constatat că indivizii, timp de aproximativ opt luni, au recrutat mai multe tinere din raionul Nisporeni și municipiul Bălți, printre care și o minoră. Fetele erau cazate în mai multe apartamente din Chișinău unde prestau servicii sexuale contra plată.

Inițial, minora a fost recrutată prin intermediul rețelei de socializare „Odnoklassniki”, în scopul prestării serviciilor de bonă, pentru a avea grijă de copiii bănuiților. Pentru munca prestată suspecții i-au promis victimei un salariu de 2.000 de lei. Ulterior, fata a fost convinsă să presteze și servicii sexuale contra plată, alături de alte tinere recrutate în acest sens.

De asemenea, învinuiții, identificau clienții de pe urma anunțurilor plasate pe pagina web „999.md”. Tinerele deserveau zilnic în jur de 4-5 clienți. Pentru serviciile intime prestate acestea erau remunerate cu 50% din venitul obținut. Din suma primită de la învinuiți, victimile achitau chiria apartamentelor și alte cheltuieli pentru necesități personale.

La moment, tânăra este cercetată în stare de libertate, iar bărbatul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile. Dacă li se vor dovedi vinovăția, aceștea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 12 ani.


Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green