u

Referendumul de la Bălți privind demiterea lui Renato Usatîi va fi organizat în luna martie – (VIDEO)

Consiliul Municipal din Bălți a votat astăzi proiectul de decizie cu privire la desfășurarea referendumului de revocare a primarului Renato Usatîi. Astfel, plebiscitul urmează să se desfășoare la data de 4 martie curent.

Proiectul respectiv a fost susținut cu 21 de voturi. Totodată, aleșii locali au desemnat și consilierul care va semna documentul privind referendumul, cu 20 de voturi fiind ales Nicolai Grigorișîn.

Amintim că la data de 3 ianuarie curent, consilierii municipali din Bălți au votat pentru organizarea și desfășurarea unui referendum privind revocarea din funcție a primarului Renato Usatîi, care se află în Federația Rusă de aproximativ un an de zile. O zi mai înainte, la 2 ianuarie curent, edilul interimar al municipiului, Igor Șeremet, a anunțat că își depune mandatul din cauza lui Usatîi.


Foto/Video: balti.md/privesc.eu

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green