img

Regia „Exdrupo” a demarat lucrările de asfaltare a străzii Academiei din cartierul Telecentru al capitalei

Primarul interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi lucrările de reparaţie a străzii Academiei din cartierul Telecentru al capitalei. În dimineaţa zilei, Regia „Exdrupo” a demarat lucrările de asfaltare a străzii.

Drumul are lungimea de 1 kilometru şi o suprafaţă de 9475 de metri pătraţi şi va fi reabilitat în întregime, în perimetrul străzilor Gheorghe Asachi şi Drumul Viilor. Costul estimativ al lucrărilor de reparație este de 3,8 milioane de lei, iar asfaltarea străzii se va încheia până la sfârşitul săptămânii curente.

În urma vizitei pe şantier, primarul interimar Ruslan Codreanu a dispus ca „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” să execute lucrări de curăţare a arborilor din zonă şi de amenajare a spaţiilor verzi, iar ÎM Regia „Lumteh” să asigure reabilitarea iluminatului public în cartierul respectiv.

Lucrările de reparaţie pe str. Academiei au început încă în luna iulie curent. Iniţial, s-a frezat învelişului asfaltic, după care SA „Apă-Canal Chişinău” a efectuat lucrări de reabilitare a reţelelor de apeduct din zonă.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green