25087578865_f2f6b731c9_k2

Renato Usatîi a arătat partea ascunsă a raportului Kroll 2 în care ar figura numele lui Vlad Plahotniuc – (VIDEO)

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat că a intrat în posesia părții a II-a și III-a a raportului Kroll-2 despre „furtul secolului” care au fost ascunse de publicul larg. Deoarece documentul este secret, președintele PN nu a publicat raportul, însă a menționat că în el figurează numele lui Vlad Plahotniuc. În acest sens, Usatîi a cerut o întâlnire cu Comisia de anchetă a Parlamentului.

Potrivit politicianului, raportul Kroll-2 este format din trei componente. Prima este destinată Băncii Naționale, iar alte două – Procuraturii generale și Procuraturii Anticorupție, dar și Agenției pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale, ultimele fiind secretizate. „Anume în aceste componente, ascunse de societate, se conține numele principalului beneficiar al furtului miliardului – Vlad Plahotniuc”, susține el.

Președintele PN va insista asupra audierii sale în cadrul Comisiei parlamentare de anchetă despre furtul secolului. „Solicit să fiu invitat și audiat. Voi transmite ceea ce, sunt convins, le va fi de folos. Am prima factură care demonstrează implicarea nu doar a lui Șor, dar și a lui Plahotniuc și a altor oameni în această schemă”, a menționat acesta.

Amintim că anterior un grup de procurori, condus de ex-procurorul general, Eduard Harunjen, a declarat public că nu există o altă versiune a Raportului care să conțină numele beneficiarilor miliardului furat.


Foto/Video: ru1.md/Renato Usatîi via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Radu Indiro at |

  Cine i-a transmis lui Renato Usatîi copiile raportului “KROLL 2″: Drochia connecting people http://bit.ly/2L0ycdI

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green