646x404

Renato Usatîi susține că Vlad Plahotniuc a comandat lichidarea sa fizică – (VIDEO)

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, refugiat în Federația Rusă, susține că liderul PD, Vlad Plahotniuc, a comandat lichidarea fizică a sa. Despre aceasta, președintele „Partidului Nostru” a anunţat într-o adresare video pe reţelele de socializare.

Potrivit lui Usatîi, sarcina privind lichidarea lui Usatîi a fost pusă de Plahotniuc în faţa „omului său de încredere – ministrul de Interne, Alexandru Jizdan”. Politicianul spune că, potrivit unei informaţii în posesia căreia a intrat, „această sarcină trebuie rezolvată până pe 10 ianuarie 2018”.

„Nu mai târziu de 10 ianuarie, Renato Usatîi trebuie să fie adus în Moldova, viu sau mort. Asta e ceea ce i-a spus el lui Saşa Jizdan”, a precizat Renato Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a anunţat, adresându-se șefului MAI, că toţi membrii grupului său, care vor participa la răpirea sau lichidarea lui, „vor ajunge fie în Izolatorul de Detenţie Preventivă, fie la un cimitir „în variantă econom” undeva la 50 de km de la Moscova”.


Foto/Video: adevarul.ro/Reanto Usatîi via Facebook

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Maxim at |

  Oare lumea inca nu sa saturat de balabolismul lui? Cel mai interesant este ca Usatii spune de comanda de omor inainte cu cateva ore de a aparea stirea despre plahotniuc in presa rusa.

  Reply
  1. Anonymous at |

   Plahotniuc și Usatîi au fost prieteni la cataramă, să se lichideze unul pe altul, ar face bine Moldovei…

   Reply
 2. Adevarul at |

  Uncii care ar dori sa te omoare acestea sunt cetatenii orasului Balti carora le-ai promis un oras dezvoltat si frumos dar tu l-ai distrus si mai mult. Iata cine are nevoie de viata ta jalnica.

  Reply
  1. Anonymous at |

   Auzi tu!? că stăpînul tău Plaha mult a mai făcut pentru Moldova, Usatîi și Plahotniuc doi mafioti al cărui loc le este la închisoare

   Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green