646x404

Renato Usatîi: „Vlad Plahotniuc pregătește capturarea celei mai mari bănci din Moldova” – (VIDEO)

Vlad Plahotniuc pregăteşte capturarea uneia dintre cele mai mari bănci din țară – „Moldova Agroindbank”. Este declarația pe care a făcut-o, în cadul unei transmisiuni video, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. După cum a comunicat acesta, conducerea băncii comerciale ar fi supusă unor presiuni enorme din partea liderului PD.

„Plahotniuc intenţionează să fure ultima cea mai puternică bancă în ţară. Poate că el nu atât banca vrea să o prădeze, cât banii care sînt în această bancă. Deocamdată el se isprăveşte cu succes în această privinţă. Este vorba despre Agroindbank”, a comunicat Usatîi.

Preşedintele PN susține că Plahotniuc l-ar șantaja pe conducătorul băncii cu dosare penale. Mai mult, primarul de Băți spune că tranzacţia privind procurarea clădirii hotelului „Codru” din Chișinău a fost încheiată sub presiune.

„Cnducerea Agroindbank a fost obligată să cumpere imobilul de la Plahotniuc la preţ mai mare de cel de piaţă. 11 milioane de euro este cifra oficială, încă 3 milioane – bani cash. Deşi, la ziua de astăzi, clădirea costă cel mult 8 milioane de euro. Ei vor să transmită statului o parte din acţiuni, cele care, de facto, i-au aparţinut lui Platon, după care pachetul va trece către companiile controlate de Serghei Iaralov”, menționează Renato Usatîi.

„Banca a planificat deja să cheltuie 50 de milioane pentru „Codru”. Cel mai important este că Plahotniuc va deveni acţionar în acelaşi Codru, doar că prin companiile lui Iaralov”, a adăugat el.

Mai multe detalii vedeți în trasnimsiunea pe care Renato Usatîi a făcut-0 pe pagina sa de Facebook.


Foto: adevarul.ro

Răspândește știrea!

9 Comentarii

 1. Tatiana at |

  Balabolul Usatâi iar loveste cu un val de minciuni manipulatorii… Propaganda moscovita vine nu doar prin televiziuni dar si prin live-urile lui Usatâi.

  Reply
 2. Spencer at |

  Aliatul lui Platon, raider-ul nr. 1, vorbește de capturarea băncii, serios?!

  Reply
  1. Anonymous at |

   Platon a fost și aliatul lui Plahotniuc, așa, ca printre altele. Nu v-ați săturat să i-o sugeți stăpînului vostru cu așa comentarii de 10 lei?

   Reply
 3. Dinu at |

  Usatii incearca s-o faca pe desteptul denigrindu-l pe Plahotniuc, insa mai bine ar povesti cum a facut atacul raider de la Elat.

  Reply
  1. Anonymous at |

   Usatîi și Plahotniuc împreună au făcut toate aceste atacuri raider și mai bine nu mînca cîcat

   Reply
 4. Vadim at |

  Usatii asta mai bine se facea scriitor. Fantezia e buna, dar inca niciodata nu a adus probe reale pentru ceea ce spune.

  Reply
  1. Anonymous at |

   cartea se va numi aventurile lui Plahotniuc și Usatîi, în lumea interlopă

   Reply
 5. Anonymous at |

  De unde le conoaşte pe toate :?: :oops:

  Reply
  1. Anonymous at |

   păi dacă au fost cîndva parteneri, cum să nu știe…

   Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green