37676606124_1ea5ca4da0_h

Republica Moldova participă la primul Forum de Asociere care se desfășoară la Kiev

Deputatul Valeriu Ghilețchi participă, în perioada 13-14 noiembrie, la Forumul de Asociere (Association Exchange Forum) care se desfășoară la Kiev. Președintele Grupului Parlamentar Popular European reprezintă Parlamentul Republicii Moldova în calitate de vicepreședinte al Comisiei politică externă și integrare europeană.

La eveniment, Valeriu Ghilețchi va avea o intervenție în cadrul căreia va prezenta poziția instituțiilor de stat în raport cu implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și experiența Republicii Moldova în legătură cu acest proces.

De asemenea, Moldova este reprezentată la Kiev și de noul secretar al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, dar și de expertul în politică externă și Integrare Europeană, Iulian Groza.

Forumul reprezintă un schimb de experiențe vizavi de procesul de implementare a Acordului de Asociere cu UE. La eveniment participă reprezentanții statelor din cadrul Parteneriatului Estic Plus – Moldova, Georgia și Ucraina.

Foto: Parlamentul RM via Flickr

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green