pii

Reținut de către polițiști, după ce a jefuit un minor în stradă

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din raionul Anenii Noi, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 24 iunie, de către victimă, un adolescent în vârstă de 17 ani, comunicând că a fost jefuit. Forțele de ordine s-au deplasat la fața locului.

Tânărul le-a comunicat suplimentar că, în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Tiraspol, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și stropind-ul cu gaz lacrimogen, l-a deposedat de telefonul mobil de model „HTC”, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 1.500 lei.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vinovăția, declarând că telefonul l-a vândut la un preț simbolic. Individul s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Actualmente, acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green