hfj

Reținut de polițiști după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei case de locuit

Un bărbat în vârstă de 31 ani, originar din raionul Ceadîr-Lunga, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani pentru comiterea unui furt.

Acesta a pătruns în curtea casei de locuit situată pe strada Ioan Botezătorul, de unde a sustras mai multe instrumente predestinate pentru construcție. Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 19 aprilie de către proprietar, care a comunicat că din ogradă i-au fost sustrase bunuri materiale.

La fața locului oamenii legii au stabilit că suspectul a sustras o mașină de înșurubat de model „Makita”, un polizor unghiular și alte bunuri materiale, cauzând un prejudiciu în sumă de 3.800 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, în urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, declarând că bunurile sustrase le-a vândut la prețuri simbolice. Polițiștii au reușit să le ridicate și să le întoarcă proprietarului.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Foto/Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green