foto-20.06.19

Reținut de polițiștii sectorului Râșcani pentru furtul unui cărucior din scara unui bloc locativ

Un bărbat în vârstă de 47 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani pentru comiterea unui furt.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 27 mai, de către un chișinăuian, care le-a comunicat că i-a fost sustras un cărucior pentru copii. La fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în scara blocului de locuit de pe str. Ismail, de unde a furat căruciorul, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat proprietarilor a fost estimat la 6.000 lei.

Ulterior, în urma măsurilor special de investigație întreprinse de polițiști, individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția, menționând că bunul sustras l-a vândut la o piață de comercializare a mărfurilor angro din capitală. Căruciorul pentru copii a fost găsit și ridict de forțele de ordine și restituit proprietarilor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green