hj

Reținut după ce a jefuit în stradă o tânără

Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani au reținut un tânăr de 23 ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta este suspectat că ar fi jefuit o tânără.

Cazul a avut loc la data 13 aprilie, în comuna Stăuceni, în timp victima de 22 ani se plimba împreună cu prietenul ei. Individul s-a apropiat și în mod deschis i-a smuls din mână portmoneul în care se afla telefonul mobil, 600 lei, 200 euro și actele de identitate, după care a fugit într-o direcție necunoscută, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9.900 lei.

În acest context, forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea individului. Astfel, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că a sustras portmoneul din lipsa mijloacelor financiare. Este de menționat că individul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru diverse infracțiuni.

Actualmente, acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green