dsfdsfd

Reținut în flagrant în momentul în care a pătruns într-un depozit din comuna Stăuceni

Un locuitor al capitalei în vârstă de 29 ani a fost reținut în flagrant de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani, pentru tentativă de furt din depozitul amplasat în comuna Stăuceni. 

Polițiștii au stabilit că tânărul, la finele lunii decembrie 2018, a mai comis un furt din depozitul dat, de unde a sustras mijloace bănești în sumă de 60.287 lei. Fiind audiat, individul și-a recunoscut vinovăția. E de menționat faptul că anterior acesta a mai fost atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat pentru furt. Conform legislației în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu amendă de la 32.500 lei la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green