18486403_772296809607134_2364259934583084219_n

Reținut pentru răpirea concubinului fostei soţii! Isprava unui bărbat din comuna Ciorescu, pentru care acesta riscă închisoare

Incident neordinar în comun Ciorescu, unde un bărbat a fost bătut și urcat cu forța în portbagajul unui automobil. Despre acest caz, oamenii legii au fost alertați de către o femeie, care a declarat că agresorul ar fi fostul soţ, iar victima – actualul concubin. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Potrivit informaţiilor acumulate, agresorul în vârstă de 30 ani, ar fi venit în vizită la fosta soţie unde ar fi surprins-o în compania concubinului ei de 23 ani. Ultimul, fiind agresat fizic, a fost forţat să urce în portbagajul atuomobilului de model „Dacia Logan”, care ulterior s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, fiind dsefăşurate acţiuni speciale de investigaţii pe urme fierbinţi, poliţiştii au depistat mijlocul de transport în raionului Floreşti.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unei persoane. Conform prevederilor legislaţiei penale, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 6 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green