FB_IMG_1541010298586

Rusia a transmis gratis Republicii Moldova primul lot de autospeciale „KAMAZ”

La solicitarea preşedintelui Igor Dodon, Federaţia Rusă a decis să transmită țării noastre primul lot de autospeciale „KAMAZ”. O dispoziţie în acest sens a fost adoptată şi semnată zilele acestea de către prim-ministrul ţării, Dmitri Medvedev.

Examinarea camioanelor a avut loc în incinta Institutului Central de Cercetări în domeniul autotransportului și al automotoarelor din Moscova. În context, Igor Dodon a subliniat că această tehnică este extrem de necesară administrațiilor locale și locuitorilor din mai multe localități din țara noastră, deoarece ea va asigura servicii calitative, care vor îmbunătăți condițiile de viață și vor spori gradul de siguranța ecologică.

Reamintim, că solicitarea de a examina posibilitatea transmiterii cu titlu gratuit, a unui lot de tehnică rusească pentru necesitățile unor localități din țara noastră, Președintele Moldovei a adresat-o Președintelui Federației Ruse, domnului Vladimir PUTIN, în cadrul întrevederii de lucru din iulie curent, la Moscova.

„Astfel, înțelegerile convenite cu conducerea Federației Ruse continuă să fie implementate”, a declarat Igor Dodon.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green