11

S-a deschis „Iarmarocul IMM-urilor”

Antreprenorii locali își pot vinde produse și serviciile pe o nouă piață online – Iarmarocul IMM-urilor.  Platforma a fost deschisă la inițiativa Ministerul Economiei și Infrastructurii de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

„Iarmarocului IMM-urilor” este un grup creat pe Facebook pentru a susține mediul de afaceri în vânzarea produselor și serviciilor în actualele condiții restrictive pentru circulație și activitate antreprenorială.

„Prin această piață virtuală, ne-am propus să oferim o soluție pentru producătorii și consumatorii, care pe durata Situației de Urgență trebuie să stea acasă. Comerțul online este o soluție nu doar imediată, dar și pe termen lung, deoarece pentru antreprenori este un instrument pentru a-și reduce costurile logistice și a accesa un public mult mai mare”, susține Ministrul Sergiu Răilean.

La grupul „Iarmarocul IMM-urilor” pot adera toți doritorii, care vor să vândă sau să cumpere  produse sau servicii livrate de către antreprenorii autohtoni. Companiile interesate să se înscrie în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” trebuie să completeze un profil de tip expres care va conține: o scurtă descriere a afacerii, prețul produselor sau serviciilor, posibilitatea livrării sau plasarea comenzii on-line, date de contact, un link la pagina oficială a antreprenorului și o fotografie relevantă.

În doar câteva zile de la deschidere, în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” s-au înscris peste 2000 de antreprenori din toată țara.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green