49897503_2461329110562531_1859559455771852800_n

Salvatorii au intervenit la tractarea mai multor mijloace de transport blocate pe traseele înzăpezite

În ultimile ore salvatorii și pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați în nouă situații pentru a efectua lucrările de deblocare și tractare autoturismelor blocate.

Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a unui autocamion pe traseu la itersectie șoseua Balcani cu strada Petricani din mun. Chșinau. Aceștea au reusit tractarea unității de transport, dar și alte două automobile derapate. În total, în urma interventiei de la intersecția șoselei Balcani au fost deblocate alte șase camioane și 2 automobile.

Totodata, în după amiaza zilei de azi, lucrările de tractare a mijlloacelor de transport au avut loc în mai multe raioane din țară. Salvatorii au efectuat intervenții în raionul Basarabeasca, Hîncești, Cimișlia, Orhei.

În jurul orei 13:00 salvatorii au inspectat traseul Leușeni-Chișinau, unde au deblocat trei autoturisme aflate în dificultate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară. În cadrul Celulei de Criză instituite sunt acumulate informații operative, dar și are loc gestionarea forțelor antrenate.

Salvatorii lucrează în regim sporit pentru a interveni în situații de risc. În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green