61736123_2692883547407085_412133877629321216_n

Salvatorii, ridicaţi pe alertă la Ungheni – (VIDEO)

În această dimineață, salvatorii şi pompierii din Ungheni au fost ridicaţi în regim de alertă după ce iazul din localitatea Alexeevca s-a scurs abundent în iazul Ceachir.

Zeci de salvatori întreprind lucrări de fortificare a digului de protecţie pentru ca apa scursă să nu inunde gospodăriile oamenilor.

Potrivit IGSU apa din două iazuri se revarsă în lacul Delia din apropierea oraşului Ungheni, iar salvatorii, poliţiştii şi reprezentanţii autorităţilor locale întreprind acţiuni de urgenţă pentru prevenirea inundaţiilor.

La faţa locului sunt antrenate peste 80 de persoane. Pentru lucrările de fortificare a digurilor de protecţie sunt îndreptaţi angajaţii Detaşamentului Salvare Deblocare nr. 1 din municipiul Chişinău.

Lucrările de consolidare a digurilor se efectuează cu implicare forţelor locale şi celor desconcentrate din subdiviziunile IGSU.


Foto: IGSU

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green