sandu

Sandu spune că Filat nu este un concurent pentru ea în circumscripția Hâncești

Maia Sandu nu îl consideră drept un contracandidat periculos pe Vlad Filat în circumscripția Hâncești, acolo unde președinta PAS ia în considerare să candideze în cadrul alegerilor anticipate pentru funcția de deputat.

Lidera PAS a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că există șanse mari să candideze în circumscripția Hâncești pentru un mandat de deputat, având în acest sens și susținerea organizației locale.

Întrebată cum comentează posibilitatea de a-l avea drept contracandidat pe Vlad Filat, care este originar din Lăpușna, o localitate care face parte din circumscripție, Sandu a spus că acesta ar face „un deserviciu PLDM-ului dacă” s-ar implica din nou în politică.

„Sunt surprinsă de faptul că cineva care a fost parte la dezastrul prin care a trecut Republica Moldova admite că ar putea să revină în politică. Și mai ales vorbește de moralitate, stat de drept…”, a declarat Maia Sandu.

Vlad Filat a declarat duminică, în cadrul ședinței Consiliului Național Politic al PLDM, că își menține suspendată activitatea politică în partid și că va fi așa până ce va demonstra că tot ce s-a vorbit despre el „a fost o nedreptate”.

„Modul în care eu voi activa urmează să fie definit. Mă voi consulta cu cei din țară și din afară. Dar eu nu pot să fiu suspendat față de lucrurile la care m-am referit: statul de drept, reforme și parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova”, declara Filat.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green