53607304_375506076375210_6397642014057299968_n-840x420

Sârbu vine cu o primă reacție după ce a fost agresat de Grigorciuc: „Pavel, pumnii sunt unicele argumente ale tale?”

Deputatul PDM, Sergiu Sârbu, a venit cu o primă reacție după incidetul produs ieri, în urma căruia a ajuns la spital. Democratul a relatat pe pagina sa de Facebook cum s-a produs conflictul dintre el și activistul Pavel Grigorciuc.

„După ședința Parlamentului, m-am înțeles cu soția să ne întâlnim la un local din parcul Ștefan cel Mare.  Lângă intrare m-am intersectat întâmplător cu avocatul Rudenco și susținătorul Blocului ACUM, Pavel Grigorciuc, care era vădit agitat după ce a participat la protestul Blocului ACUM din fața Parlamentului și imediat ce m-a văzut a început a striga și a mă insulta. 

Foarte calm i-am propus să intrăm în cafenea și să discutăm civilizat, lucru care poate fi confirmat de martori. Nu am apucat să deschid bine ușa localului când am fost tras agresiv de Grigorciuc înapoi afară și imediat lovit cu putere în partea dreaptă a capului. Am simțit doar o lovitură foarte puternică, fără să înțeleg dacă m-a lovit cu pumnul sau cu un obiect. Numai nu palmă a fost. Alți colegi din fracțiune au intervenit imediat și au stopat agresiunea. 

Mi-e greu să înțeleg pentru ce a făcut asta, nu a existat o altercație între noi, pot să înțeleg gestul lui doar prin prisma unui om plin de agresivitate, care face un gest fără să judece. Tot ce i-am spus eu a fost o invitație la o discuție civilizată în cafenea, după ce a început să mă insulte, iar după ce mi-am revenit de pe urma loviturii, i-am dat doar o singură întrebare – Pavel, spune te rog, pumnii sunt unicele argumente ale tale?”, menționează Sârbu în postarea sa.

Deputatul a precizat că se simte mai bine și că speră să poată pleca acasă cât mai repede, însă nu înainte de a finaliza toate investigațiile și ca medicii să poată evalua eventualele consecințe ale comoției, care pot apărea mai târziu.

Foto: ZdG.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Valeriu at |

  Pumnul este ultimul argument al prostului! Asta spune tot despre Grigorciuc.

  Reply
 2. timofei at |

  Dobitoc acest Grigorciuc si toti cei care-l apara si rad de Sirbu!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green