hgf

Scandalul de la Cinematograful „Gaudeamus” continuă! Andrei Năstase s-a întâlnit cu proprietarul terenului – (VIDEO)

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, a venit și în această dimineață în fața cinematografului „Gaudeamus”, care se află în proces de demolare. Edilul-șef le-a cerut muncitorilor să oprească lucrările. Între timp, la fața locului s-a prezentat și proprietarul terenului pe care se află clădirea.

Proprietarul terenului a refuzat să stopeze demolarea edificiului, subliniind că deține autorizația necesară pentru executarea lucrărilor. Mai mult, a fost solicitată intervenția Poliției pentru a-i cere liderului PPDA să părăsească teritoriul privat.

După un schimb de replici, Andrei Năstase a părăsit șantierul. Acesta a declarat pentru presă că a depus un demers la Procuratură și Ministerul Afacerilor Interne pentru a-i trage la răspundere pe cei care se fac vinovați de aceste ilegalități.

Ulterior, primarul ales a anunțat că Nistor Grozavu l-a informat printr-un mesaj precum că a fost emisă o dispoziție privind sistarea lucrărilor de demolare.

35053888_2037449996477684_4898876312413798400_n

De partea cealaltă, reprezentantul companiei de construcții a declarat că demolarea edificiului a fost sistată. Potrivit acestuia, unul dintre muncitori s-a ales cu o traumă, iar altul ar fi fost șantajat de către echipa lui Năstase. Acesta a mai adăugat că pe acest fapt va fi depusă o plângere la Poliție.

Video: Andrei Năstase via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green