sis

Ședință lărgită a Colegiului SISecuritate al Republici Moldova la care a participat și șeful statului, Igor Dodon

Președintele țării, Igor Dodon, a participat la şedinţa lărgită a Colegiului Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

„Am salutat conducerea și efectivul Serviciului, menționând faptul, că anul 2019 a fost foarte complicat și plin de provocări, dar noi am reușit să depășim criza politică, inclusiv datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS.

Totodată, am evidențiat implicarea activă a Serviciului în prevenirea riscurilor, în combaterea ameninţărilor și aspirațiilor subversive, generate de forțe extremiste, atât din interior, cât și din exterior”, a menționat Dodon.

În contextul priorităților Republicii Moldova pentru anul curent, Președintele a remarcat asigurarea stabilității și continuității proceselor de reformare a societății, atenționînd asupra faptului că vor fi noi riscuri şi ameninţări, inclusiv din exterior, la adresa independenței Republicii Moldova.

De asemenea, Igor Dodon a reiterat și necesitatea utilizării tuturor pârghiilor legale pentru a contracara acţiunile de limitare a eficienţei şi funcţionalităţii organelor de stat

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green