1

Ședința Punctului Focal Național: Sunt intensificate măsurile tuturor autorităților privind controlul răspândirii infecției COVID-19

În cadrul ședinței  Punctului Focal pentru prevenirea și controlul infecției privind Coronavirusul de tip nou, au fost discutate măsurile care urmează a fi implementate pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19.

Starea  de sănătate  a pacientei infectate cu COVID-19, este stabilă, se află în secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Republican, în boxă special izolată, cu sistem de ventilare individualizat. Tot personalul medical este dotat cu echipament de protecție individuală.

Pasagerii de pe cursa Wizzair, W6 3796, Milano-Chișinău, sunt monitorizate de către autorități.  14 persoane au completat cu date eronate fișele epidemiologice și pe parcursul zilei se va lucra în comun cu Ministerul Afacerilor Interne, pentru a identifica aceste persoane. Cu privire la cetățenii Ucrainei de pe această cursă, prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene au fost informate autoritățile din Ucraina.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green