11

Șeful statului a avut o întrevedere cu conducerea Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business

Președintele țării, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu conducerea Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business, pentru a discuta situația din economie în condițiile crizei provocate de pandemie și problemele sociale care rezultă din aceasta.

Șeful statului a relatat faptul că pînă acum a organizat circa zece întrevederi de acest gen cu reprezentanții diferitor ramuri ale economiei naționale în cadrul cărora au fost menționate drept primordiale dificultățile financiare, anunță site-ul preșidenției.

În special, Igor Dodon a amintit că cercurile de afaceri au semnalat probleme legate de obținerea creditelor, iar statul, la rîndul său, și-a exprimat disponibilitatea de a achita dobînda la credite pentru persoanele juridice, în baza cererilor depuse.

În legătură cu situația dificilă din țară, Președintele țării a solicitat interlocutorilor să formuleze mai multe sarcini care, în opinia lor, trebuie soluționate și, în strictă coordonare cu organele puterii de stat, să stabilească metodele de realizare a lor.

foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green