urechean

Serafim Urechean râvnește în continuare la funcția de primar al capitalei: „Obligatoriu voi participa la următoarele alegeri”

Fostul primar general al capitalei Serafim Urechean își dorește din nou să ocupe această funcție. În cadrul emisiunii „Important” de la postul TVC21, acesta a declarat că intenționează să candideze independent la următoarele alegeri locale, fie acestea ordinare din 2019 sau anticipate.

„Obligatoriu voi candida la alegeri, chiar dacă voi pierde. Participarea mea la alegerile locale din 2015 nu a fost o ambiție a lui Urechean sau a PLDM. A fost un semnal dat locuitorilor capitalei de a se trezi. Și am vrut să le dau personal acest semnal să văd dacă se vor trezi, dar ei nu s-au trezit. Data viitoare voi participa drept candidat independent și vom vedea de această dată ce se va întâmpla”, a spus Urechean.

Amintim că Serafim Urechean a exercitat funcția de primar general al municipiului Chișinău în perioada anilor 1994-2005.

Foto: tribuna.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Nostalgie, nostalgieeeeeeeeeeeee

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green