images_cms_image_000050644_21019700

Sergiu Sârbu a ajuns în stare gravă la spital după ședința de azi a Parlamentului! Deputatul a fost bătut de Pavel Grigorciuc

Deputatul PDM Sergiu Sârbu a fost internat în stare gravă la spital. Potrivit primelor informații, democratul ar fi fost bătut de activistul Pavel Grigorciuc după ședința de astăzi a Parlamentului. Incidentul a avut loc în localul PentHouse din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”.

Sergiu Sârbu a fost adus la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, fiind internat în secția neurochirurgie. Acesta s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral închis, comoţie cerebrală, contuzia ţesuturilor moi ale feţei, iar starea sa de sănătea la moment este de gravitate medie.

Pavel Grigorciuc a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care recunoaște că l-a agresat pe deputatul PD, însă susține că i-ar fi dat doar o palmă pentru niște insulte făcute în public de către acesta. Activistul urmează să fie audiat la Poliție.


Foto: privesc.eu

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Mihaela at |

  Extremistul ANTIFA – EROUL NATALIEI MORARI o înebunit cu totul și deja sare la bătaie! La pușcărie!

  Reply
 2. Mister at |

  ingerul Nataliei Morari, Grigorciuc vedeti ce mahina de om debil si periculos?
  dar ea pe toti banditii i spovedeste in studiou..

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green