nb

Șevciuk „s-a aciuat” în Rusia? Fostul lider de la Tiraspol vine cu acuzații la adresa actualei așa-zise conduceri a regiunii separatiste – (VIDEO)

După ce a stat o perioadă de timp la Chișinău, se pare că fostul lider al regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuk, s-a aciuat în Federația Rusă.

Despre faptul că Șevciuk se află la Moscova vorbește o imagine pe care acesta a postat-o pe pagina sa de Faceboook. „Astăzi! Impresionează! Foarte frumos!”, comentează acesta o fotografie cu Kremlinul.

media_151024549166268400

De asemenea, fostul „președinte” al regiunii separatiste a înregistrat un video în care vorbește despre fărădelegile actualei așa-numite guvernări de la Tiraspol. Acesta a fost filmat la Sankt Petersburg.

Amintim că Evgheni Șevciuk s-a refugiat în această vară la Chișinău, pentru a scăpa de urmărire. La sfârșitul lunii iunie, acesta a declarat că ar fi ținta unui omor la comandă. Ulterior, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a inițiat un dosar penal în acest caz, după ce Șevciuk a depus o plângere.

Foto: captură video YouTube

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green