hand_firing_gun_shooting_88929100_05714000

Și-a comandat omorul fostului partener de afaceri! Procurorii au identificat făptașul după 10 ani

Un locuitor al orașului Bender va compărea pe banca acuzaţilor, fiind învinuit de organizare a unui omor la comandă acum un deceniu.

Potrivit Procuraturii, în 2009, învinuitul a comandat omorul fostului partener de afaceri, cu scopul preluării unor acțiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. Ca urmare, în vara aceluiaşi an, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat 7 împușcături în direcția acestuia.

Cu toate acesrea, victima a rezistat leziunilor, a părăsit automobilul și a fugit. Făptașii, însă, l-au ajuns din urmă și i-au aplicat o lovitură cu un cuțit în regiunea inimii, ceea ce a provocat decesul imediat.

Pe parcursul urmăririi penale, bărbatul s-a aflat în arest preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detențiunea pe viață.

Urmărirea penală continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii investigate de către procurorii PCCOCS.

Foto: Publika.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green