1

Și-a omorât consăteanul în bătaie, dar a fost reținut la scurt timp de poliție /// VIDEO

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă a fost reținut, fiind suspectat de omorul unui consătean.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la data de 13 iunie curent, într-o râpă din sat de o localnică, care a și anunțat poliția. În urma acțiunilor întreprinse de angajații Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă al IGP s-a stabilit că în seara zilei de 12 iunie, cei doi au servit împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-a iscat o ceartă.

Suspectul și-a bătut amicul, în vârstă de 53 de ani, după care l-a îmbrâncit într-o râpă din localitate și a plecat într-o direcție necunoscută.

Audiat de polițiști bănuitul își recunoaște vina parțial. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat de instanța de judecată, bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare.

 foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green