img

Situația în capitală la această oră: Peste 3.000 de pomi doborâți și sute de străzi blocate. Transportul public NU circulă

De la începutul ninsorii, din dimineaţa zilei de ieri, doar în oraşul Chişinău au fost doborâţi peste 3.000 de copaci, pe străzi şi în interiorul curţilor blocurilor locative, informează Primăria capitalei. 

De asemenea, au fost rupţi peste 1.000 de copaci de pe teritoriul instituţiilor de învăţământ. Serviciile municipale nu au evaluat încă situaţia din parcuri, pădurile-parc şi zonele verzi ale oraşului.

La ora actuală, la nivelul oraşului sunt mai multe străzi blocate. De asemenea, este blocat accesul către mai multe curţi de blocuri de locuinţă şi unele localităţi suburbane.

Transportul public nu circulă, cu excepţia a 5 unităţi de transport de pe ruta de autobuz nr. 23, dar şi ruta de autobuz nr. 122.

În mod prioritar, echipele de intervenţie acţionează la deblocarea străzilor principale, a intrărilor în Chişinău şi a arterelor pe care circulă transportul public.

Serviciile municipale au solicitat unor agenţi economici să pună la dispoziţie tehnică specializată, care este antrenată la lichidarea consecinţelor intemperiei.

În teren sunt mobilizate toate echipele de intervenție din cadrul serviciilor municipale, carabinierii şi Armata Naţională. Pe întreg teritoriul municipiului Chişinău se acţionează în continuare, pentru lichidarea treptată a consecinţelor ninsorii.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green