26173233_1408304765963625_883531008709105574_o

Șofer, reținut de polițiști după ce a fost surprins cu un girofar instalat ilegal pe mașină, circulând cu viteză prin centrul Chișinăului

Un automobil de marcă „Skoda” a fost surprins de polițiștii de patrulare cum se deplasa cu viteză excesivă pe trotuar, având instalat și conectat ilegal un girofar. Cazul a avut loc pe 31 decembrie în capitală.

Șoferul imediat a fost somat să se stopeze, însă acesta a refuzat, deplasându-se spre intersecția străzilor Ismail cu Kogălniceanu, unde a accidentat un automobil parcat pe trotuar. Într-un final, mai multe echipe de patrulare au reușit să-l stopeze și să-l rețină pe vitezoman la intersecția străzilor Independenții cu Traian.

La volanul automobilului s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, locuitor al capitalei. La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor și luarea unei decizii conform legislației în vigoare.

Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Se credea mare voinic, :mrgreen:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green