photo_2018-02-06_10-16-14

Șoferii suspectați că au urcat băuți la volan vor fi testați cu un tip nou de alcooltest! Serviciul Accidente Rutiere din Chișinău a primit o donație de 38 de mii de euro

Ministerul Federal de Interne din Germania, prin intermediul proiectului „Poliția în comunitate” a oferit Serviciului accidente rutiere zece seturi de „Alcootest 6820” cu accesorii, dotate cu imprimantă mobilă.

Echipamentul va facilita și simplifica procesul de documentare a accidentelor rutiere în special cele cu pagube materiale.

Astfel, termenul de documentare a accidentelor rutiere va fi redus, procedura de examinare a alcoolemiei în aerul expirat va fi asigurată la fața locului de către agenții constatatori.

Potrivit Poliției, fiecare echipaj de documentare a accidentelor rutiere va avea în dotare câte un set. Valoarea totală a donației oferit Poliției Naționale este de 38.000 de euro.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green