gh

Sondaj: Și-a cumpărat sau nu Ilan Shor locul în Parlament pentru a scăpa de răspundere penală în „dosarul furtul miliardului”?

Cetățenii sunt de părere că Ilan Shor și-ar fi cumpărat mandatul de deputat pentru a scăpa de răspundere penală în „dosarul furtul miliardului”. Cel puțin așa arată datele unui sondaj online realizat de BASARABIA.MD, la care au participat 45.781 de persoane.

Din numărul total al respondenților, 1.843 de persoane sau 4% resping ideea că liderul Partidului Politic „Șor” ar fi ajuns în Legislativ „cumpărându-și” fotoliul, în timp ce 43.938 de persoane sau 96% sunt de părere că controversatul om de afaceri a procedat anume așa.

Amintim că primarul de Orhei și liderul partidului politic care îi poartă numele, Ilan Shor, a devenit deputat în urma alegerilor din 24 februarie curent. Acesta a candidat în circumscripția uninominală nr.18, unde a obținut un rezultat de 59.22%, fiind votat de 17.968 persoane.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green