media_149640390226178000

Speakerul Andrian Candu a îndemnat deputații să participe la campania de donare de sânge

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a făcut apel către deputați și funcționari ai Secretariatului Legislativului de a se alătura, în mod solidar, campaniei de donare de sânge, organizată de autorități, astăzi, 14 iunie, când este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

„Vă invit să luați parte la actul generos de donare de sânge, pentru a oferi speranță de viață celor care au nevoie de ajutor, precum și pentru a încuraja oamenii să doneze sânge, prin exemplul politicienilor ”, a declarat speakerul.

Potrivit organizatorilor, campania de donare de sânge se va desfășura la 14 iunie curent, între orele 9:00-15:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare, unde vor fi instalate 3 corturi mobile de colectare a sângelui.

Foto: Parlamentul RM via Flickr

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Spencer at |

  Candu nu o odată a rătat că poate fi un exemplu pentru cetățeni și cred că asta îi și arată educția, inteligența și potrivirea la funcția care o ocupă.

  Reply
 2. Diana at |

  Am observat ca Andrian Candu in diferite situatii a dat un exemplu bun pentru ceilalti. Din actunile mai recente imi amintesc campania cu centura de siguranta.

  Reply
 3. Vasile at |

  Mii de persoane , necesita anual , singe care care trebuie donat de noi , cetatenii ce suntem responsabili si putem sa-i ajutam pe persoanele anevoioase! Nu doar ca deputatii , dar si fiecare cetatean trebuie sa se implice activ in campania de donare a singelui! O donare de singe- o viata salvata!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green