1

Speakerul Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu ambasadorul Poloniei

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova Bartłomiej Zdaniuk.

În cadrul întâlnirii au fost discutate evoluțiile recente ale relațiilor moldo-polone, situația politică din țara noastră și derularea procesului legislativ.

Interlocutorii au remarcat existența unor raporturi foarte bune de cooperare interparlamentară. A a fost salutată crearea, în cadrul Seimului și Senatului Republicii Polone, a Grupului parlamentar de prietenie cu Moldova, precum și convocarea în viitorul apropiat a Reuniunii Adunării Parlamentare a Moldovei și Poloniei.

Ambasadorul a transmis părții moldave invitația Mareșalului Sejmului Republicii Polonia Elżbieta Witek de a participa la Summit-ul speakerilor din țările Europei Centrale și de Est care va avea loc la începutul lunii iunie la Varșovia și care ar putea oferi un nou imbold pentru consolidarea relațiilor de colaborare bilaterală și multilaterală.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green