Studenți din capitală, reţinuţi pentru atac tâlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia

Patru locuitori ai capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tâlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia, au fost reținuți de ofițerii de investigații în comun cu procurorii și angajații Inspectoratului de Poliție din Hâncești.

La 5 aprilie curent, în satul Buţeni, raionul Hânceşti, suspecții au atacat şoferul unui microbuz care tocmai prelua de la o femeie un colet pentru a fi transmis în Italia.

Victima a fost ameninţată cu un pistol, fiind impus să predea transportul, bunurile şi mijloacele băneşti pe care le avea, după care bănuiţii s-au deplasat într-o direcţie necunoscută, iar câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat în preajma unui câmp agricol din raionul Ialoveni.

Bănuiţii au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Aceştia au vârstele cuprinse între 20-23 de ani, trei dintre ei fiind studenţi ai facultăţii de drept la o universitate din capitală.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile indivizilor au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, provenienţa cărora se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

Dacă le vor fi dovedită vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare până la 10 ani.

Video: igp.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green