NVE00032

Sub „ochiul” camerei a furat un dispozitiv dintr-un magazin cu materiale de construcții! Poliția caută bărbatul din imagini – (VIDEO)

Individul care apare în imagini este căutat de către poliţiştii sectorului Râşcani, fiind bănuit de comiterea unui furt. Aflându-se într-un magazin specializat, bărbatul a sustras un aparat de făcut găuri, dupa care, cu bunul furat, a urcat într-un automobil, plecând de la fața locului. 

Paguba evaluată constituie 2.400 lei. Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii.

Dacă se va găsi vinovat, individul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 lei până la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 068416103 sau 902.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green