Cristina Tarna 5

Surse: Vicedirectorul CNA, Cristina Țărnă, și-ar fi dat demisia din funcție

Vicedirectorul CNA, Cristina Țărnă, și-a dat demisia. Motivul aparent pe care i se sprijină decizia a fost, potrivit unor surse apropiate ei, faptul că Guvernarea vrea să transforme Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) din instituție subordonată CNA – în autoritate independentă pe lângă FISC. Or acest proiect – autorul căreia a fost Cristina Țărnă – e „unul de suflet” așa cum l-a numit chiar ea cu ocazii repetate, scrie Deschide.md.

Sursa citată notează că intenția de a părăsi fotoliul de conducerea de la CNA a fost anunțată de Țărna încă la sfârșitul săptămânii trecute, iar formalizarea deciziei sale a fost bifată luni când a fost depusă o cerere scrisă în acest sens. Documentul a fost trimis ulterior la Parlament.

Între timp surse din coaliția de Guvernare ne spun că ea și-ar fi dorit foarte mult funcția de director CNA – care va deveni vacantă după ce pe 25 octombrie va expira mandatul lui Viorel Chetraru.

Precizăm că Cristina Țărna a fost numită vicedirector la Centrul Național Anticorupție în luna noiembrie 2013.

Foto: report.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Vrea funcția de director CNA…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green