1-25

Tâlhar ghinionist: A dat buzna într-o farmacie „înarmat” și a cerut toți banii, dar farmacista l-a alungat! Isprava unui tânăr din Chișinău

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru au reţinut şi încătuşat un individ în stradă, fiind suspectat de comiterea unui atac tâlhăresc la o farmacie din capitală. Tânărul în vârstă de 19 ani şi-a recunoscut vinovăţia în urma audierilor.

Potrivit datelor constatate, acesta ar fi intrat într-o farmacie din orăşelul Codru în seara zilei de 6 decembrie curent, în jurul orei 21:00, cu faţa acoperită, a ameninţat farmacista cu un pistol şi a cerut banii din aparatul de casă şi control.

Victima, însă, nu s-a speriat şi l-a alungat pe atacator. Acesta a ieşit din farmacie şi a fugit într-o direcţie necunoscută, fără bani. Poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi folosit în calitate pistol un mulaj.

El fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru tâlhărie. Conform legislaţiei penale învinuitul, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 8 ani.

Poliţiştii întreprind măsuri de stabilire a implicării acestuia în alte cazuri comsie pe teritoriul capitalei.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green