foto-1

Tânăr căutat pentru trafic de droguri, încătușat în sectorul Ciocana al capitalei! Asupra lui au fost depistate 30 de pachețele cu substanță

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat în capitală, care se afla în căutare pentru circulaţia ilegală a drogurilor, a fost încătușat în sectorul Ciocana. Ofițerii de investigații l-au surprins pe str. Mihai Sadoveanu, fiind escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri.

Asupra sa au fost depistate 30 de pachețele de polietilenă, în care se afla substanță de culoare cafenie cu miros specific. Acestea au fost sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În acest context, bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău și este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor. În dependență de rezultatele expertizei individul riscă de la 1 la 6 ani  de închisoare.

Poliţia capitalei continuă acţiunile planificate în vederea combaterii infracţiunilor legat de droguri, totodată solicită oamenilor să informeze imediat serviciul 902, în cazul în care observă persoane implicate în consum sau trafic de droguri.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green