iil

Tânăr reținut și cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani pentru furt din locuință

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Criuleni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani pentru furt din locuință.

Cazul a avut loc la finele lunii iulie, polițiștii fiind alertați de către proprietara în vârstă de 66 ani, din comuna Ciorescu, comunicând că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale. La fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în casă prin forțarea spargerea ușii de la intrare de unde a sustras tehnică de uz casnic, 12 sticle de băuturi alcoolice și alte bunuri materiale. Prejudiciul fiind estimat la 31.680 lei.

Ulterior, individual a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Acesta și-a recunoscuc vinovăția, declarând polițiștilor că o parte din bunurile sustrase a reușit să le vândă. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green