vvv_1

Tânăr, șantajat să plătească o datorie inexistentă de 20.000 de lei! Poliția a reținut doi indivizi – (VIDEO)

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, domiciliaţi în oraşul Ocniţa, membrii unui grup criminal, sunt suspectați pentru șantaj. Doi dintre ei au fost reținuți, al treilea fiind anunțat în căutare.

Oamenii legii au stabilit că indivizii, prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, au extorcat de la un tânăr 20.000 de lei pentru o presupusă datorie.

La începutul lunii aprilie curent, victima de 23 ani a fost urcată forţat într-un automobil şi transportată la un iaz din satul Naslavcea. Acolo, tânărul a fost ameninţat cu violenţă fizică şi înec și impus să semneze o recipisă de recunoaştere a unei datorii inexistente de 20.000 lei, fiindu-i solicitată transmiterea banilor în termen de 2 săptămâni.

De asemenea, victima a fost preîntâmpinată de realizarea ameninţărilor în cazul adresării la organele de drept. Astfel, la 12 aprilie, în momentul primirii mijloacelor băneşti extorcate, doi dintre făptuitori au fost reţinuţi în flagrant delict.

Asupra suspecților au fost depistate și ridicate mijloacele tehnice de comunicare şi mijloacele băneşti în sumă de 10 000 lei, primiţi de la victimă sub controlul procurorilor şi ofiţerilor de poliţie.

La moment, cei doi bărbați sunt reținuți, dacă vinovăția le va fi demonstrată, ei riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 13 ani.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Smith Jobs at |

  Solicitați o modalitate rapidă și convenabilă de a plăti facturile și de a începe o nouă finanțare a proiectului la o rată a dobânzii mai mică de 2%. Contactați-ne astăzi prin: Smithjobsloanfirm@outlook.com cu suma împrumutului este necesar ca oferta noastră minimă de împrumut să fie de 1.000,00 pentru orice alegere a valorii împrumutului. Sunt creditor, înregistrat și creditor legit. Puteți să mă contactați astăzi dacă sunteți interesat să obțineți acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, proces cum ar fi condițiile de împrumut și cum va fi transferat împrumutul. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green