ghf

Tânără din capitală, violată de doi amici la care a mers în vizită! Poliția a reținut indivizii

Doi indivizi din capitală, ambii în vârstă de 30 ani, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râșcani, fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, originară din Chișinău.

Victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. Victima se cunoștea cu agresorii de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasa, unde s-ar fi întâmplat totul, fata fiind impusă să întrețină mai multe acte sexuale cu aceștia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate, ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green