vc-640x360

Tânărul care a comis anul trecut un dublu omor la Ialoveni va sta după gratii 16 ani

Tânărul de 22 de ani, care anul trecut a ucis cu cruzime doi soți din satul Găureni, raionul Ialoveni, a fost condamnat recent la ani grei de închisoare. 

Citiți și: Autorul dublului omor din satul Găureni a fost găsit! Motivul pentru care acesta a luat viața părinților unei prietene de-ale sale – (VIDEO)

Crima a fost comisă în septembrie 2016, când individul se afla în vizită la cuplu. Fiind în stare de ebrietate, acesta a iniţiat o ceartă cu stăpânul casei, după care, împreună cu concubina victimei, au lovit bărbatul cu o bucată de lemn până acesta a decedat.

În continuare, pentru a ascunde urmele crimei, cei doi s-au deplasat la marginea localităţii pentru a găsi un loc unde ar putea ascunde cadavrul bărbatului, pe care l-au lăsat acasă. Din teamă să nu fie denunţat la Poliţie pentru comiterea omorului, inculpatul i-a aplicat şi femeii multiple lovituri cu aceeaşi bucată de lemn, până victima a rămas fără suflare.

Recent, pentru comiterea omorului săvârşit asupra a două persoane, instanţa de judecată i-a stabilit inculpatului o pedeapsă de 16 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green