fd

„The Best” FIFA Awards: Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucător al anului

Luka Modric, câştigătorul trofeului UEFA Champions League cu Real Madrid şi vicecampion mondial cu selecționata Croaţiei, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului, luni seară, în cadrul Galei Premiilor The Best, organizată la Londra de FIFA.

Mijlocaşul în vârstă de 33 ani s-a impus în faţa portughezului Cristiano Ronaldo, fost coleg de club, care s-a transferat în această vară la Juventus, şi a egipteanului Mohamed Salah, finalist cu Liverpool în UCL.

Croatul, care de altfel a fost ales şi cel mai bun jucător Mondialului din Rusia, în iulie, a primit distincţia din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino.

„Este o mare onoare şi un sentiment minunat să fiu aici, alături de acest trofeu. În primul rând, vreau să le mulţumesc lui Mohamed şi lui Cristiano. Sunt convins că în viitor vor mai avea şansa să lupte pentru acest trofeu”, a fost prima reacţie a fotbalistului după ce a obținut distincția.

Foto: fifa.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green