Energie-electrica (1)

Toate localitățile care au rămas săptămâna trecută fără curent în urma condițiilor meteo au fost reconectate la energia electrică

Către dimineața zilei de 22 ianuarie, toate localitățile din țară au fost reconectate la energia electrică, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor la lucrările de curățare a drumurilor au fost implicate 178 unități de tehnică cu 436 de muncitori. Angajații IGSU au efectuat lucrări de deblocare a mijloacelor de transport pe drumuri din raioanele Telenești și Hâncești.

În apropiere de localitatea Bănești raionul Telenești pompierii au tractat un autobuz derapat de pe traseu, iar în apropiere de Vadul – Leca, salvatorii au scos un tractor dintr-un șanț. La Hâncești pompierii au fost alertați pentru a debloca un automobil care a derapat de pe traseu.

Pentru lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor de risc au fost antrenați 68 de salvatori și pompieri cu 16 unități de tehnică. Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit pentru acordarea ajutorului în 13 situații.

Foto: gandul.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green